Predavatelji

Manica Janežič Ambrožič

Ena najbolj izkušenih in profesionalnih slovenskih voditeljic informativnih programov. Poleg tega tudi izvrstna novinarka, ki je poročala iz mnogih mednarodnih dogodkov.

Leon Magdalenc

Težko bi našli znanega in pomembnega Slovenca, ki ga Leon ni učil nastopanja v javnosti in na televiziji. Bil je tudi prvi voditelj kultne oddaje Studio City.

Miša Molk

Zagotovo edina medijska osebnost v Sloveniji, ki ne potrebuje predstavitve. Njena televizijska kariera je brez primerjave s komerkoli drugim v Sloveniji in takšne so tudi njene izkušnje, ki jih bo delila z nami.

Jaka Repanšek

Eden največjih poznavalcev medijske zakonodaje v Sloveniji. Trenutno svetuje različnim slovenskim in mednarodnim podjetjem. Po končani pravni fakulteti je pridobil MBA izobrazbo na The University of Kansas.

Igor Vučič

Kot snemalec je izkusil vse kar dober snemalec izkusi v dolgoletni karieri in več. S svojo kamero je bil priča tako krvavim vojnam v BiH in Čečeniji, kot vsem pomembnim dogodkom zadnjih 30 let v Sloveniji.

Tomaž Perovič

Ustanovitelj oddaje Studio City, prvi in dolgoletni odgovorni urednik oddaje 24ur na Pop TV. Nekdanji predsednik uprave časopisnega podjetja Delo in odgovorni urednik informativnega programa na Planet TV.